Üdvözöllek, Nonó vagyok

Varga Noémi vagyok, de mindenki csak NoNóként ismer. Jelenleg főállású anyaként funkcionálok, és a családunk által 4 éve létrehozott csodatanyán tevékenykedem.

11 éve léptem az önmegvalósításom útjára, és kezdtem felismerni, megismerni önmagam. Bár már gyerekként tudtam, hogy különleges küldetésem van, a legfőbb feladatom az egyesítés, a szeretet, az üzenetek közvetítése élők és holtak között. 2011 nyarának egyik misztikus délutánján tapasztaltam meg, milyen nagy hatással van a jelen és a gyermekeink életére a múltban elszenvedett fájdalmaink lenyomatának. Abban a 3 órában pecsételődött meg a sorsom, és tudtam, hogy az a csoda technika amiben részem lehetett a lényemmé vált, és összeforrtunk.

Rövid idő alatt elvégeztem a ThetaHealing® valamennyi tanfolyamát, és szépen átformáltam magamban olyan hitrendszeteket, amik gátoltak a fejlődésemben. Onnantól kezdve „nyílt meg a világ” azon kapuja, ami addig ismeretlen volt számomra. Sorra nyíltak a lehetőségek számomra, és ezáltal lettem egyre tapasztaltabb az életem egyre több területén. Hitemnek, bátorságomnak, alázatosságomnak, és persze a családom támogatásának köszönhetően szinte elsőként nyitottam meg Kecskeméten egy csodálatos holisztikus gyógyító központot, ahol számos tudományos, spirituális előadást, tanfolyamot, lehetőséget tártunk az emberek felé. Rendszeresen tartottam vezetett meditációkat, működtem együtt csodás segítőkkel, köztük Mártival, akivel azóta is szoros a kapcsolatunk. Minden munkám során a meghittségre, a bizalomra, törekszem, arra, hogy aki hozzám fordul a legnagyobb biztonságban legyen testileg-lelkileg-szellemileg egyaránt. Az elmúlt négy év alatt, amikor is a Teremtő erre a lehetőségre terelt, hogy egy nagyobb birtok vezetését adta lehetőségként a kezembe, tapasztaltam meg, hogy nemcsak az emberek, de a természet és az állatok nyelvén is értek. Mindenre nyitott vagyok ami a szereteten, és segítségnyújtáson alapszik.

Mi az amivel a leggyakrabban fordulnak hozzám?

– párkapcsolati problémák

– gyermekkori traumák

– életcél

– angyali üzenetek közvetítése

– vagy csak egy meghitt beszélgetés, amivel lelket, önbizalmat csepegtetek az eltévedt lelkek mindennapjaiba.

Ha bizalmat szavazol nekem, és rámbízod az Isteni üzenetek közvetítését, akkor csodás változások vehetik kezdetét az életedben!

Változtass, hogy változhass!

Az én jelmondatom 2023-ban a Fogadd el! Hát tessék, fogadd el!

Szeretettel ölellek :

NoNó💗🙏

Ha úgy érzed, hogy tudok segíteni, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlapon:

7 + 5 =