Iránytű önmagad felé

Védikus Önismereti Mentorprogram

Ismerd meg önmagad egy gyakorlatorientált védikus szemléletű online programmal, ahol mentorok segítségével haladsz az utadon

Védikus önismeret

Kapcsolj magasabb fokozatra spirituális önismereti utadon!

Van egy rétege a spirituális úton járóknak, akik szerint van egy céljuk, mégsem érik el. Mi az oka ennek? 
-Van aki igazából nem tudja a célját megfogalmazni, még nem is gondolkodott el rajta, csak érzi, hogy nem halad. Soha nem mondta ki egyértelműen, nem fogalmazta meg. Ha kérdezem hova nem haladsz, akkor máris leesik, hogy az első gond az lehet, hogy lövése nincs hova akar menni?
-A másik ok, hogy sokan ugyanazokat köröket futják, ami nem engedi őket egy szinten túl: pl, nem szakadnak le bizonyos szokásokról, amik fogvaratják őket, nem lépnek át egy határt a komfortzónájukon kívül.
Egy Falun Dafa gyakorlótól hallottam a következő példázatot: ha elvégezzük az általános iskolát Budapesten, Kijevben, Makón és bárhány helyen.. nos, attól még általános iskolások maradunk.  Ebben a mondatban két fontos dolog is van, az egyik azt, hogy „gyarkorló”. Nem olvasó, mozizó, csevegő, álmodozó, elégedetlenkedő, vágyakozó, számonkérő, tanuló, hanem: GYAKORLÓ. 
Így van minden spirituális fejlődést célzó  dologgal. akkor válik folyamattá, akkor kezd rád hatni, ha gyakorlod.
Tök mindegy, hány spiri könyvet mondasz fel fejből, mennyi Abraham Hickset hallgatsz, hány okleveled van, ha nem teszed cselekvéssé, nem kapcsolsz hozzá rendszeres tevékenységet tudatosan, nem fogsz fejlődni. Azaz én személy szerint hiszek abban hogy mindenki fejlődik, -attól még, hogy nem mindig látszik- de ha tudatosan, irányítottan teszed ezt, teljesen más minőséget kap a fejlődésed ezáltal. 
Sok embertől hallottam már, hogy ő nem tud meditálni. Mennyit gyakoroltál? Van aki nem is érti a kérdést. 
Pedig gyakorlat teszi a mestert. Lehet 140 kilósan tátott szájjal várni hogy bevonzzuk a vágyott alakot, de ha nem mozdulsz meg, nem változtatsz, kövér maradsz, nem fejlődsz. 
Lehet spiri előadásokat hallgatni, de ha folyton csak ezt teszed, úgy fogsz stagnálni, hogy azt hiszed haladsz.
Most egy egyedülálló lehetőséget kínálunk neked: gyere velünk az önismereti mentorpogramunkba, ahol cselekvéssé válhat számodra a spiritualitás. 
Végig veled leszünk, kísérünk, támogatunk, lehetőséged van arra, hogy személyesen is foglalkozzunk a te egyedi elakadásoddal, fejlődéseddel. 
Közelebb kerülsz  önmagadhoz, a spirituális céljaidhoz, úgy, hogy nem függsz senkitől, de mégsem leszel egyedül. Önállóan dolgozol, de mindig kaphatsz segítséget. 
vedikus önismeret

Önismeret mentorációval

Mit nyersz? A hangzatos igéretek helyett a lényeget: Önmagad. Minden elvégzett feladat alatt feltárul egy olyan részed, ami eddig alvó üzemmódban létezett. Minden tapasztalattal közelebb kerülsz ahhoz a csodálatos lényhez, aki te vagy. Egyre mélyebben kapcsolódsz: ahogyan magadhoz: másokhoz is. Felimered mi az, ami valójában fontos az életedben. 

N

Tudatosság

N

Határok

N

Kapcsolódások

Hogyan segítünk?

Több száz védikus horoszkóp elemzés közben és az eddigi programjaink alapján ráláttunk, hogy van lehetőség gyakorlatokon keresztül valódi cselekvő önismereti útra lépni, ami kivetül a gyakorlók életére. Az elméleti tudáshalmozás helyett a komfortzónából is kimozdítva cselekvő tapasztalásokat szerzésével vezetett mentoráció mellett, hatalmas előrelépesek történhetnek.

Mi a program felépítése?

8 hetes alapprogram: heti feladatok várnak, amit minden héten emailben fogsz megkapni.  A feladatok egymásra épülnek, és életed különböző területein való fejlődést célozzák meg: testi lelki szellemi szinten. Tágul a komfortzónád, mélyebben kapcsolódsz, máshogyan látsz. Tanítások, kérdezz-felelek, vezetett meditáció és gyakorlatok.

Te mit hozol a programba?

Gyere bátran a kíváncsiságoddal, a kétségeddel, a bizonytalanságoddal, vágyaiddal és kérdéseiddel!

Hozd magaddal tiszta szándékod, az elhatározásod a kitartásod és a vágyat a fejlődésre!

Szánj időt önmagadra, fordulj gyermeki kíváncsisággal saját magad felé!

 

Önismeret Alap fokozat

 • 8 hetes alapprogram: heti feladatok várnak, amit minden héten emailben fogsz megkapni
 • zárt facebook csoport
 • Vezetett gyakorlatok 
 • Meditációk

Önismeret Közép fokozat

 • 8 hetes alapprogram: heti feladatok várnak, amit minden héten emailben fogsz megkapni
 • zárt facebook csoport
 • Vezetett gyakorlatok 
 • Meditációk
 • 2Xfél órás személyes konzultáció ami kizárólag rólad szól

Önismeret Turbó fokozat

 • 8 hetes alapprogram: heti feladatok várnak, amit minden héten emailben fogsz megkapni
 • zárt facebook csoport
 • Vezetett gyakorlatok 
 • Meditációk
 • 2Xfél órás személyes konzultáció ami kizárólag rólad szól
 • személyes védikus numerológiai vagy asztrológia elemzés

21 000 forint

27 000 forint

42 000 forint

Jelentkezem a Védikus Önismereti Mentorprogramra

14 + 14 =