Online spirituális program mentorációval

Spirituális Utazók

TÍZPARANCSOLATA

meditáló

Kinek ajáljuk a Spirituális Utazók Tízparancsolata online programot?

Sok  spirituálisan képzett embert ismerünk, akik:

– hihetetlen számú oklevelet  halmoztak fel

– komoly olvasottsággal rendelkeznek

– számtalan ezorterikus előadást hallgattak

– beavatásokban részesültek

MÉGIS: az első közös vezetett gyakorlásnál, amikor valódi tapasztalást szereznek, kiborul minden: előtör a sok elfojtott fájdalom, düh, sírás és harag, ijedten észlelik, hogy mi az ami történik, amit tapasztalnak, mert ezt nem így képzelték el. 

Pedig csak annyi történt, hogy kioldódott egy blokk, felszabadult egy töltet.
Mert a tapasztalás, a cselekvő gyakorlás erről is szól, csak hát ugye, ez pont az a része, ami a legnehezebb szakasza lehet  az útnak.
A legtöbb esetben elkerülhetetlen velejárója, mert a rózsaszín ködös, „mindenkit szeretünk, bárkivel is kedvesek vagyunk, elfogadásban élünkillúziójának le kell ahhoz rombolódni, hogy a valódi Fény behatolhasson, áttörhesse az utat a valóságos, belső árnyékok világáig.
„Nem az világosodik meg aki fénylő figurákat képzel el, hanem aki az árnyékával szembenéz”  /Jung/
Mi hiszünk abban, hogy ez így van, ugyanakkor abban is hiszünk, hogy nem feltétlen kell megvárni, amíg a kivetüléseink által, fájdalmas egó robbanásokkal és  intenzív tisztulási tünetektől elborítva kell fejlődnie mindenkinek.

Ezért létrehoztunk számotokra egy online spirituális programot, amiben 10 olyan lépcsőfokot mutatunk meg, amire ha tudatosan ráléptek, fokozatos szerezhettek tapasztalatokat önmagatokról, a saját tempótokban úgy, hogy végig fogjuk a kezeteket, azért, hogy azután el tudjuk engedni egymást és mindenki önállóan járhassa a saját spirituális útját, konkrét gyakorlati lépéseket követve, kötések, függés, önállótlanság nélkül.

A te utadon kizárólag egyetlen ember mehet végig, ez pedig te vagy.
Mások irányt mutathatnak számodra, veled tarthatnak egy darabig, van akit te választhatsz ki, van akit „véletlenül” melléd sodor az élet.
Ha érzed a hívást, erre a finom,  erős fejlődésre velünk, engedd meg, hogy mi kísérjünk el téged ezen a szakaszon:
→ 10 alkalmas, zárt csoportban ismerheted meg most a spirituális utazók tízparancsolatát, mindegyiket mélyebb, teremtő szinten alkalmazva, mint amennyit a sorok mutatnak.
A tanítások nem ezoterikus közhelyek mondatai lesznek, hanem saját élmény: a valódi tapasztalás gyakorlati lehetőségének útja.
Ha úgy érzed, hív a program, szeretnél az életed valamelyik területén fejlődni és emelni a tudatosságodat, itt a helyed! 
meditáló nő

Kik vagyunk?

2016-ban kezdtünk el együtt dolgozni Kecskeméten az Er-Vi-No holisztikus központban. Együttműködésünk azóta már az online térben is megvalósult, először 2020 – ban egy 40 napos meditációs kihívás formájában. Nem szeretünk sokat beszélni saját magunkról, mert nem a személyes kultuszban hiszünk, hanem abban, amit az eddigiek során is tapasztaltunk: ha velünk a helyed, ha hív a program energiája, úgyis itt leszel. Nem célunk, hogy hatalmas követő tábort gyűjtsünk, sem rajongók keresése. Az alázattal végzett szellemi-lelki-testi munkálkodásban hiszünk, az apró, tudatos lépések és a kitartás erejében. Ez az alkalom sem rólunk szól majd, hanem rólad. Most ezzel az 5 hetes kurzussal készültünk neked, ahol egy biztonságos, támogató térben megismerhetitek a Spirituális utazók tízparancsolatát, amely nem más mint a mindennapok gyakorlatában is alkalmazható technikák sora, ami által emelheted a tudatosságodat, előrehaladhatasz a spirituális utatodon. Lesznek írásos és fizikai gyakorlatok, meditációk, önismereti kérdések, talán most még szokatlan kapcsolódások. Lehet, hogy fogsz nevetni, csendesen bólintani, sírni, csodálkozni…lehetnek kis aha-élményeid, és hatalmas felismeréseid. Ha szeretnéd jobban megismerni önmagad, és közelebb kerülni a belső békéhez és harmóniához, akkor tarts velünk és egy támogató térben teheted ezt meg. Ha szeretnéd felfedezni a benned rejlő spirituális képességeket és emelni a tudatosságodat, gyere és alkalmazd jól a megismerd technikákat. Olyan gyakrolatokkal ismertetünk meg, amiket mi magunk is alkalmazunk, számtalanszor tanítottuk már, és most számodra is lehetővé tesszük, hogy te is ilyen módon emeld a rezgésed. Várunk szeretettel!

Márti és Nonó

Márti

Nonó

Nonó

Ezen az űrlapon tudsz jelentkezni:

A Programra szánt összeg

9 + 8 =

A programba való részvétel feltétele, hogy a vállalt összeg kiegyenlítésre kerüljön, tehát a fizetés után tudsz csatlakozni a programhoz.