Vélemények korábbi klienseimtől

Másfél hónapja csinálom a gyakorlatot és azóta egyáltalán nem fájt a fejem. Visszaugrott a nyaki csigolyám is a helyére, pedig a csontkovács sem tudott rajta segíteni.

Marika

Gödöllő

Az első héten nagyon nehezen szántam rá magam, hogy elkezdjem a meditációt, a másodikon már vártam a reggeleket és késztetést éreztem, hogy este is megcsináljam. A napi kétszeri meditáció kezdte el beindítani a komolyabb változásokat, ez legelőször a családtagjaimon  látszott meg, kevesebbet veszekedtek, elkezdtünk érdeklődni egymás iránt. A 21 nap után abbahagytam, a hatások azóta is jönnek: sikerült végre munkát találni, az SNI-is fiam magatartásában is változás állt be

Kovács Andi, 36 éves

Gyöngyös

„Már metrón is tudok meditálni 🙂 🙂 :)”

Péter

Budapest

Nagyon szépen köszönöm még egyszer a részletes és alapos elemzést! Azóta is a fülemben csengenek a szavaid..Kaptam sok infót, úgy érzem, úgyhogy szívesen ajánllak tovább 🙂” 

Bóka Beáta

Nagykanizsa

Tanácstalan voltam a hivatásommal kapcsolatban és szerettem volna egy magasabb nézőpontból rálátást az életemre. Ekkor eszembe jutott hogy hallottam arról, hogy Márti asztrológiával (is) foglalkozik és megkértem hogy csinálja meg a horoszkópomat. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam, egy óra skype beszélgetésben adta át a rólam szóló információt, teljes figyelmét rám irányítva, őszintén, egy nagyon alapos elemzést kaptam. Azóta nem őrlődöm felesleges dolgokon és arra tudok fókuszálni ami tényleg számít és ezt belülről érzem hogy helyes.

Az egyéni  konzultációra azért jelentkeztem Mártinál, mert éreztem hogy a testemben lévő zűrzavar helyreállításához nem elegendőek az eddig hektikusan alkalmazott manuálterápiák (masszázs, gyógytorna, úszás). Ugyan a csakrajóga mibenlétét máshonnan ismertem meg, de éreztem hogy a tanár kiléte számomra fontos és mikor megtudtam hogy Márti is csinál skypeos egyéni konztultációkat, lecsaptam a lehetőségre. Márti többek között arra is figyel, hogy milyen élethelyzetben vagy, milyen az aktuális állapotot és milyen gyorsan szeretnél haladni, illetve hogy mi a célod. Eddigi tapasztalatom pozitív, a derékfájdalom megszűnt, a szívcsakrán dolgozok most, ami nagy segítségemre van a közeli gyász feldolgozásában is. Mindenkinek ajánlom Mártit, aki saját ritmusa szerint szeretne fejlődni!

Kósa Zsuzsanna Éva

Milejszeg

„Mártival akkor találkoztam, amikor az energiarendszerem elég rendesen meg volt tépázva. Belenyúltam egy olyan programba, amire valószínűleg nem voltam felkészülve. Rengeteg kérdésem volt, mert az agyam mindig mindenre választ akart. Márti lefordítva a nyelvemre segítségemre volt. Igénybe vettem az asztrológiát, hogy az életem mely területét erősítsem. Szeretem Márti nyers modorát, igazat szól, nem kertel, még ha néha nehezen emésztem is meg  Későbbiek során egyéni terápián vettem részt skypon, ahol az aktuális problémámra kaptam gyakorlatot, amit a mai napig végzek és végre erősítem az ittlétemet a a földön  Köszönöm”

Táncos Kovács Judit

Kaposvár

Kíváncsian de szkeptikusként jelentkeztem terápiára. Több évtizedes sportmúlttal, a jóga nekem laza sportnak tűnt. A vállsérülésem után, a gyógytornától  jobb lett, de nem az igazi, folyamatosan enyhén kisugárzó fájdalom volt a bal karomban, nehezen emeltem fel, néha a nyakam is fájt tőle. Gondoltam, megpróbálom, legfeljebb nem ér semmit.

Először nevetségesen egyszerűnek és könnyűnek tűntek az energiagyakorlatok és kifejezések, és nem hittem benne, de ha már kifizettem adtam az egésznek egy esélyt.

Jó döntés volt! El sem hiszem, hogy nem fáj a karom!

  Az első este amikor nekiálltam otthon a hangfelvételed alapján megcsinálni a gyakorlatokat, meglepően nehéz volt jól végrehajtani. Második este minden ok nélkül sírva fakadtam, ami utoljára az apám temetésén történt meg velem, de akkor még gyerek voltam. Egy órahosszát sírtam mint egy kisgyerek, és másnap reggel nem ismertem magamra. Vidám voltam, jó kedvű és tettrekész. Ez az alaphangulat azóta is tart. Mások is észrevették, hogy pozitív irányba megváltoztam. Nem hittem volna hogy egy 20 perces  gyakorlat ekkora  hatást tud kifejteni. A blokkokat is észrevettem, mégpedig onnan, hogy elmúltak. Nem is tudtam, hogy miket cipeltem magammal, amíg el nem tűntek. Köszönöm ezt a hatalmas változást, mindenkinek csak ajánlani tudlak!

Szeretettel: Bálint

Bálint, 48 éves

Nyíregyháza

„Kedves Márti! A szádhanám közben megtaláltam a hivatásomat,  mindig is idősgondozó akartam lenni! Szeretem ezt a munkát teljes mértékben kielégít, sikerült jó helyet kapni, ahol a munkatársaim megbecsülnek! Másokon segíteni  az életfeladatom,  boldog vagyok hogy találkozhattam Veled, puszi!”

Anita, 48 éves

Los Angeles

„…egyre jobban megy, hogy elfogadom az éppen aktuális ‘negatív’ érzéseimet is, így utána egyszerűen jólesik, hogy nem bántom magamat. ezáltal kezdtek csökkenni az agyalásaim is…ezek által az önbizalmam növekedett, mert nem vagyok egyfolytában bocsánatkérő, vagyis bűntudattal élő: mert én mindenért képes voltam bocsit kérni. nem. megértem magam. viszont ezáltal arra is jobban képes vagyok, hogy megértsek másokat…”

E-né T. Katalin

„2012-ben műtét előtt álltam inkontinenciával. Ő azt mondta, ha az én helyemben lenne, egy jógagyakorlatot csinálna és amikor úgy érzi, hogy sírnia kell, kisírná magát. Ez keresztényként nagyon messze állt tőlem, de annyira féltem a műtéttől, hogy mégis megpróbáltam. Egy óra alatt begyakoroltatta velem, azután 4 hónapig csináltam naponta 3 alkalommal. A műtét nem történt meg, a problémám teljesen megszűnt, azóta is minden reggel és este elvégzem a gyakorlatot.”

Tóthné Anita

Szeged

“3 nap alatt teljesen kioldódott a derekamból a fájdalom, az első napra volt a legnagyobb a változás, a harmadikra teljesen elmúlt” 

Cs. A.

 Kiskunhalas

További vélemények olvasásához kattints ide: Feltétel Nélküli Szeretet Theta Központ