Személyes kapcsolatfelvétel alkalmával egyeztetünk időpontot

A kapcsolati űrlapon keresztül jelentkezz be a kiválasztott szolgáltatásra és emailen felveszem Veled a kapcsolatot, majd online vagy telefonon egyeztetjük a részleteket. 

Hétfő – Péntek: 9:00 – 16:30

Szombat – Vasárnap: nem tartok konzultációt

Jelentkezz be! Emailben válaszolok!

Leginkább online dolgozom

Tanfolyamaim helyszínét egyénileg egyeztetem 

Hétfőtől Péntekig : 9:00-18:00

Szombat: Egyéni munkarend

Vasárnap : Zárva

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Gyerekhoroszkópot készítesz?

Gyerekek horoszkópjának elkészítését nem minden esetben vállalom.  Döntésemben befolyásol, hogy legalább az egyik szülő képletét ismerjem, a gyerek képlet elkészíttetésének az okait.

Jelentkezhetek a tanfolyamra, ha máshová is járok közben?

Ez a Te döntésed kell, hogy legyen, jó, ha tisztában vagy azzal, hogy mennyit bírsz el. Nem vesszük el a lehetőséget ez miatt, de hatékonyabb, ha nem kevered a technikákat a képzés ideje alatt.

Készítettem másik asztrológussal elemzést, de nem tetszik, nem értem mit jelent, megnézed?

Nem. Nem tisztem mások munkájának a felülbírálata, szerintem azzal beszéld át újra, aki készítette. Másikat nagyon szívesen csinálok, felelősséget vállalni csak a saját munkámért tudok.

Nem hat a terápia, nincs elég időm csinálni, jelentkezhetek egy újabb alkalomra, kapok másik gyakorlatsort/meditációt?

Kérlek ne tedd. Ha nem tudsz rá időt szánni, nincs ami hasson, így kérlek ne vegyük el feleslegesen egymás idejét és ezáltal valaki mástól a lehetőséget.. Köszönöm.

A személyre szabott meditációmat csinálhatja velem más is?

Nem javaslom, az a Te személyedre lett elkészítve, nem valószínű, hogy ártana másnak, de a sem, hogy ugyanúgy hatna mint rád. Nem tudom megmondani, hogy másik emberre hogyan hatna az a személyes meditáció, ami nem az ő energetikai rendszerére készült. Ha szeretnél ingyenes meditációt találsz a neten rengeteget,  de mindenképpen néz utána annak amit választottál, véleményem szerint  érdemesebb hozzáértő segítséggel  kezdeni. Azok a meditációk,amelyeket a vedikuspszichologia.com oldalon találsz veszélytelenül végezhetőek, és hatékonyak, amennyiben betartod az előírásokat.

Lefoglaltam az időpontomat, de nem mégsem érek rá, visszautalod az árát?

Megrendelést lemondani, az időpont lefoglalása után, a kitűzött időpont előtt 5 nappal lehet, akkor visszautalom, (mert oda tudom adni másnak az időpontot), amennyiben ez 5 napon belül történik, akkor már nem áll módomban, mert ilyen gyorsan nem valószínű, hogy egyeztetni tudok mással helyetted.

A meghirdetett képzéseken kívül is lehet nálad tanulni?

Egyéni úton egyszerre két hallgatót képzek, szeptember és október között újra lehet jelentkezni, motivációs levéllel a honlapon megadott kapcsolattartási lapokon keresztül.

Meg lehet gyógyulni a konzultációktól?

A konzultációk alkalmával azon dolgozunk együtt, hogyan hozd harmóniába az energetikai rendszeredet, aminek egyensúlyba kerülése  természetes módon  kihat az egészségügyi állapotodra is. A konzultációk nem helyettesítik az orvosi kezelést!

Céginformáció: 

Kurucsai Márta egyéni vállalkozó,

Adószám: 68607188-1-23

Nyilvántartási szám: 51989260