Védikus horoszkóp készítés

A személyes védikus horoszkópod megismerése utat mutat ahhoz, aki valójában vagy. Megmutatja milyen rejtett képességeid van-nak, mik az erősségeid, mik a gyengéid. Megmutatja miket hoztál magaddal előző életeidből és ebben az életedben mi az a cél ami felé visz a sorsod. Segít tudatosítani a feladataidat, megmutatja, milyen technikák, módszerek segítik a leghatékonyabban a sze-mélyes folyamataidat, fejlődésedet. Rámutat azokra a pontokra, amik meghatározóak az életedben, irányt mutat abban, milyen módon tudod megoldani a nehézségeidet, mik azok a stratégiák és technikák, amik hátráltatnak és előre visznek.

A következő területekre kaphatsz rálátást:

-karrier, pár- és egyéb emberi kapcsolatok

-visszatérő problémáid gyökere és megoldási irányai

-személyiségfejlődés

-pénzzel kapcsolatos elakadások

Mire nem alkalmas? 

-Nem jósol.

-Csak saját részre kérhető, harmadik fél képletét a kérése, beleegyezése nélkül nem állítom fel.

-Gyermekek horoszkópját nem vállalom el minden esetben. (Van amikor felnőttekét sem, de ez ritka).

-Nem állít fel orvosi diagnózist, nem helyettesít semmilyen kezelést!

Neked való?

-ha szeretnéd jobban, mélyebben megismerni önmagad

-ha szeretnél rálátni honnan erednek életed nehézségei, visszatérő problémái

-ha szeretnéd tudni merre lépj a személyiségfejlődésed útján

-ha szándékod van arra, hogy a kezedbe veszed az életedet és akarsz tenni önmagadért… akkor

IGEN!

 • Mikor keress?

  Személyes védikus horoszkópod megismerésérével közelebb kerülsz ahhoz, aki valójában vagy, felfedezheted rejtett erőforrásaidat, rálátást kaphatsz a miértekre.  Ám ezek még csupán az első lépések az önmegismerés és változás útján.

  Személyes konzultáción  válaszokat kaphatsz arra, hogy a képleted alapján mik azok a gyakorlati lehetőségek, amik által megoldhatod a nehézségeidet, mély önismeretre tehetsz szert, ami által új nézőpontokat ismersz meg, felfedezve önmagad és olyan irányokat, melyek új célokat adnak neked.

 • Hogyan működik?

  Az elemzés menete: születési adatok alapján történik az elemzés, ezek a pontos hely, év, hónap, nap és perc. Röviden, egy-két mondatban fogalmazd meg, mi az amiért szeretnéd tudni a csillagok üzenetét?  A képleted felállítása és elemzése után előre egyeztetett időpontban személyesen feltárom előtted a képletedet, arra  a részre kitérve, ami a feltett kérdésedre irányul. (Pl. Itt karrier, pénz, kapcsolatok, egészségügyi helyzet stb).  A horoszkópod írásban csak a személyes beszélgetés után küldöm el.

  Elemzésed minden esetben érteni fogod, mert különös hangsúlyt fektetek arra, hogy hétköznapi, mindenki számára érthető nyelvezettel fogalmazzam meg.

 • A szádhana

  Minden elemzés vége egy szádhana adásával zárul, amely egy, a személyes horoszkópod alapján neked készített spirituális gyakorlat. Következetes, rendszeres gyakorlása mély spirituális tapasztalásokhoz és a tudat emelkedéséhez vezet.

  “A szádhana egy személyes folyamat, amiben a legjobbat hozod ki magadból.”  (Yogi Bhajan)

Gyorselemzés: 

Ára: 5000 Ft.

Ideje 45 perc.  Élőben, vagy online kapcsolatban (skype,messenger, telefon), a felállított képleted főbb területeit elmondom szóban, amit ha szeretnéd hangfelvétel formájában is megkaphatsz.

Ami szükséges hozzá: születési hely, év, hónap, nap.

Fizetés: előreutalással történik, az előre megbeszélt kapcsolódásunk időpontja akkor érvényes, ha megérkezett a számlámra az elemzés díja.

Szádhanát a gyorselemzésben nem tudok adni, az csak a teljes körű elemzés megrendelésére érvényes!

Teljes körű elemzés:  12 000 Ft.

Ideje 90 perc. Röviden, egy-két mondatban fogalmazd meg, mi az amit szeretnél megtudni.  A képleted felállítása és elemzése után előre egyeztetett időpontban személyesen feltárom előtted a képletedet, arra  a részre kitérve, ami a feltett kérdésedre irányul. (Pl. Itt karrier, pénz, kapcsolatok, egészségügyi helyzet stb).  A horoszkópod írásban csak a személyes beszélgetés után küldöm el.

Ami szükséges hozzá: születési hely, év, hónap, nap, óra és perc.

Fizetés: előreutalással történik, az előre megbeszélt kapcsolódásunk időpontja akkor érvényes, ha megérkezett a számlámra az elemzés díja.

Jeleneg a facebook oldalamon ITT tudsz nekem üzenetet küldeni.