Mire jó az éves asztrológiai előrejelzés?

Szerző: | 2021.dec.15. | Uncategorized

Mit várhatsz az éves asztrológiai előrejelzésektől?

Mi lesz veled a következő évben?

 

Általánosságban véve, két féle asztrológiai előrejelzéssel találkozhattok. Az első az, hogy határozott, kijelentett jósló mondatokat kapsz, mintegy előrevetítve, hogy megtalálod a párod, elveszíted a pénzed, meg fognak átkozni, új munkahely van kilátásban. Ezekkel nem kell túl sokat dolgozni annak aki a képletből kommunikál, és valójában nem sok előnye van a dolognak, azaz én csak olyan ügyfelekkel találkoztam eddig, akik ilyen előrejelzések után kerestek meg, hogy úristen most mit csináljak, nem akarom, hogy megcsaljon a férjem, meg akarom tartani a munkámat stb. Szívem szerint visszaküldeném ahhoz az emberhez, aki ezeket mondta neki, az az igazság, hogy többnyire ezt is szoktam, noha tudom, hogy akik elengednek így ügyfeleket, hogy tényként adnak meg lehetőségeket és nem mutatnak semmiféle irányt azok nagy valószínűséggel nem alkalmasak arra, hogy valós segítséget nyújtsanak a hozzájuk fordulóknak.

Ugyanakkor engem is sokan keresnek mintegy arra vágyva, hogy mondjam meg a tutit az asztrológiai képletből, hogy mi lesz jövőre?

Van, hogy valóban lehet konkrét dolgokat mondani, például amikor nyilvánvaló, hogy utazni fog, vagy megnő a baleseti hajlama. De igen, ennyi. Azt nem fogom tudni megmondani, hogy pl, 2022 április harmadikán déli 12 órakor két helyen szilánkosra töri a karját egy autóbalesetben. De azt igen hogy milyen időszakban van felerősödött baleseti hajlama, mit tehet annak érdekében, hogy ez nem vagy csak minimálisan nyilvánuljon meg az életében. Ugyanez a metódus vonatkozik minden területre is, ami jelen van a szülött aktuális asztrológiai képletében: ha párkapcsolati nehézségekről vagy akár költözésről beszélünk…asztrológiai előrejelzés

Az én személyes 2022-es képletemben például benne van a távoli utazás, akár költözés szinten is. Ez nem kell, hogy azt jelentse számomra, hogy bármi áron költöznöm, utaznom kell. Ezt úgy értelmezem jól, hogy ha elfogadom, hogy most olyan bolygóállásokkal rezonálok, amik ha messzire akarok utazni, költözni, akkor segítenek nekem benne, sikeresebben megy, mintha mondjuk idén próbáltam volna meg, vagy két évvel későbbre akarnám tervezni.
Tehát aki örök érvényű igazságként kinyilatkoztatott, megmondó elemzésre vár, azt ne tőlem kérje.Ami az általam készített éves előrejelzésedben benne van az az, hogy milyen bolygóállások, milyen hatásokat adnak hozzá a te személyes évedhez? Mire alkalmas számodra ez az év, mik azok a területek, amihez segítő társként járulnak hozzá az égi állások, és mik azok a technikák, cselekvések, hozzállások részedről, amikkel ebbe bele tudsz állni, együtt tudsz működni, hogy kimaxold őket. Meg tudom mondani, melyek azok a területek, amik nem hangsúlyosak számodra az évben, amik nem kapnak a bolygóktól támogatottságot. Milyen hajlamaid mutatkoznak meg, erősödnek fel, vagy gyengülnek. Milyen területeken adott a változás, változtatás lehetősége és hogyan tudod ezt jól kezelni, mit kell tenned, hogy sikeresen vagy éppen kevesebb negatívummal oldd meg, éld át, vagy legyél túl rajta. Ehhez pedig úgy állsz hozzá jól, ha nyitott vagy, beengeded az információt és együttműködsz vele.

Ami lehet, hogy meglep, az az, hogy éves előrejelzést az év bármely szakaszában kérhetsz, sőt ha időben jelzel és a születésnapodra időzíted, akkor 20% szülinapi kedvezményt kapsz az árból.

Ha te is szeretnél éves előreljzést, rendeld meg az űrlapon. Válaszd a 20%-os születésnapi kedvezményt, ha éppen aktuális a számodra.

Jelentkezz be! Emailben válaszolok!

Ájurvédikus cseresznye kúra

A cseresznye  tökéletes választás a Kapha dósa egyensúlyhiány kezelésére szervezetünkben és remek tavaszi tisztítókúrát  végezhetünk általa. 
Sokaknak először a hashajtó hatása jut eszébe, de a cseresznye általi többszöri, lazább székletürítés nem betegség, csupán a ternészetes tisztulás része. 

Tavaszi méregtelenítés

A beleknek szükségük van a táplálék megfelelő feldolgozására és hasznosítására, hogy a szervezetet tisztán és egészségesen tartsák. Ha ez nem sikerül, a felesleges anyagok felgyülemlenek és károsítják a bélflórát, ami megnehezíti a fontos tápanyagok felszívódását.

10 milliószoros napok

A Tízmilliószoros napok a Nagy Buddha napok, minden évben négy ilyen nap van,  ezek a tibeti kultúra legfontosabb napjai, melyek minden évben, a Hold járása alapján különböző napokra esnek. Ezeken a napokon, tetteink és gondolataink is tízmilliószoros erővel hatnak...