Szolgáltatás

Online konzultációk

A személyre szabott spirituális gyakorlatod célja, hogy megtedd ezt a kis lépést, ami felébreszti benned az Erőt és megvilágosítja számodra a Képességet.

Mikor keress?

N

Ha úgy érzed elakadtál egy életterületen, és nem tudod egyedül merre indulj tovább. Ha életedben újra és ugyanazok a problémás élethelyzetekben találod magad, legyen ez akár egy karrier- vagy párkapcsolati probléma.

N

Ha gondjaid vannak az emberi kapcsolataid és az anyagi biztonságod terén, nehezen teremted meg magadnak azt, amire szükséged van vagy amire vágysz.

N

Ha váltani, változtatni szeretnél valamin, de nem tudod, hogyan fogj neki, miben változtass, hogy megtörténjen a kívánt változás az életedben.

N

Ha fontos számodra a spirituális fejlődésed, ha magasabb szintre akarod emelni a tudatosságod.

“ Amikor belépünk a valóságos Tudatba, akkor meglátjuk, hogy minden megvalósítható, még ha csak egy kis lépést is tettél, kezdetnek elég, mert az Erő és a Képesség jelen vannak. ”

-Sri Aurobindo-

Hogyan működik? 

N

Ezek az egyéni alkalmak kizárólag rólad szólnak. Úgy ahogy az adott pillanatban éppen vagy. Aktuális élethelyzetedről, vágyaidról, nehézségediről, azokról a dolgokról, amiken szeretnél változtatni.

N

Együttműködésünkhöz szükséges, az, hogy leírd nekem mi az oka annak, hogy jelentkeztél. Írj le bármit, ami jön, amit fontosnak tartasz, úgy ahogyan éppen sikerül és küldd el számomra e-mailben. Ebben segítségedre tudok lenni egy rövid kérdőívvel.

N

Az energetikai rendszered leolvasásához készíttess magadról, legalább 2 db fényképet elölről és oldalról. Tükörből magadról is megcsinálhatod. Ha mindkét oldalról és hátulnézetből is küldesz, annak örülök a legjobban. Ezeket a képeket csak én fogom látni, senki más. Fontos, hogy lássam a testfelépítésed, a tested arányait. A képhez nem kell levetkőzni, tökéletes megoldás egy melegítőnadrág, vagy farmer, egy trikóval vagy pólóval, ami engedi láttatni a formádat. Nagyon fontos, hogy a kép kedvéért ne húzd ki magad, ne húzd be a hasad, precíz munkát és testleolvasást így tudok végezni. Ilyen módon információkat kapok az energiarendszeredről, a csakráid állapotáról, ami alapján teljesen személyre szabott feladatokat, gyakorlatokat kapsz.

N

Egyeztetünk egy időpontot, amikor skype-on tudunk kapcsolódni. Ezen az alkalmon fogod megkapni, a fent leírtak alapján az egyéni gyakorlataidat, ami általában 2-5 db, olyan fizikai és mentális gyakorlat, amit az 5000 éves jógikus módszertan alapján, a te egyéni fizikai-mentális alkatodnak megfelelően állítok össze. Mindent megmutatok, elmagyarázok és van alkalmad kérdezni is. A feladataidat közben hangfelvétel útján rögzítem.

N

Amikor befejeztük az alkalmat, e-mailben megkapod a hangfelvételt és részletes leírást is a feladataidról, így bármikor el tudod olvasni, vagy vissza tudod hallgatni.

Online konzultáció díja

Az online konzultációk díja 19.000 forint,

A fizetés előreutalással történik, az előre megbeszélt konzultáció időpontja akkor érvényes, ha megérkezett a számlámra az elemzés díja.

Amennyiben valamiért nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra, 1-szer van lehetőséged lemondani, második lemondás esetén nincs lehetőséged új időpontot kérni. 

“Az ima az, amikor Istennel beszélsz; a meditáció az, amikor meghallgatod az Istent.”

– Diana Robinson-

Hogyan hat?

Az egyéni alkalmakon olyan, az Te egyéni energiamintázatodra összeállított programot sajátíthatsz el, ami által kioldódnak az energiatesteidből azok a pszichikus csomók, (más néven blokkok, töltetek),amelyek megakadályozzák  az energia szabad áramlását a energiatestedben, ezáltal a fizikai testedben is.

Az ősi védikus bölcselet és jógapszichológia alapján  történő konzultációs alkalmon, olyan testi is tudati eszközökkel dolgozunk, amelyek mindennapi életedbe való beépítésével, harmonizálni tudod az egyensúlytalanságokat, és egészségesebb, boldogabb életet teremthetsz magadnak.

Utókövetés: minden esetben van utókövetés.  Ez azt jelenti, hogy amíg az önmunkád tart, ez általában 1 hónap szokott lenni, meghatározott módon tartjuk a kapcsolatot és megbeszéljük a tapasztalataidat a közben felmerülő kérdéseket.

 

Mikor nem ajánlott?

Amennyiben pszichiátriai kezelés alatt állsz, vagy tudatmódosító gyógyszereket szedsz, vagy egyéb tudatmódosító szereket (alkoholt, füvet, bármi mást) használsz, sajnos nem tudunk együtt dolgozni. Ha az elmúlt három hónapon belül nagyműtéted volt, vagy  kezeletlen magas vérnyomásod van, akkor tudsz jelentkezni hozzám, ha az orvosodat tájékoztattad és beleegyezett, illetve beállították a vérnyomásod gyógyszeresen és ez már stabil.