A szexualitás karmája

Szerző: | 2018.jan.12. | Asztrológia

A szexualitás karmája

Asztrológiai képletekben a szexust főként Mars, Vénusz, Plútó  (nyugati asztrológiában az Uránusz is),  által meghatározottnak tartják és a 8-as ház működésével azonosítják.

kép innen: unsplash.com

Valójában azonban, az egész horoszkóp, teljes egészében szimbolizálja a szexust, mert minden bolygó hatással van az egyén életére.
Amennyiben a szexust pusztán néhány bolygó által szeretnénk megérteni, az által nem kaphatnánk átfogó eredményt.
A bolygók és jegyhelyzeteik, és fényszögeik a szexualitás külünböző összetevőit jelölik.Ha figyelembe vesszük  a 2-es házat, (értékek), a 4-es házat, (érzelmi alapozás), az 5-ös házat, (romantika és szerelem), jól láthatóvá válik számunkra, hogy a házak a szexualitás fejlődésének fontos állomásait képezik.

A szexusunk megtapasztalása közben karmákat keletkeztetünk, melyek csakrarendszerünkbe kódolva elraktározódnak, és előhívódnak onnan szexuális élményeink.Korábbi inkarnációinkban tapasztalt szexualtiásunk hatásai az okai annak, hogy jelen életünkben hogyan viszonyulunk a szexhez.

Szintek a szexusban:
A szexuális karma alacsonyabb szintjeit az előző életekből megtartott hitrendszerek megtartása jellemzi, az aktus folyamán minimálisan, vagy egyáltalán nincs jelen a partner igényeire való figyelés hajlama.A szex és a szeretet különválnak, így az ezen a szinten lévő egyén szexuális tárgyak tekinti partnerét vagy saját maga viselkedik akként. Amíg nem jut el az egyén odáig, hogy a szex nem csupán egók harca és puszta ösztön, addig nem lehet részese a szeretettel teli szex magasabb tapasztalásaiban, ami eufórikus örömöt, lelki harmóniát és egészséges utódokat jelent.

A szexuális karma második szintjén már megjelennek azok a tapasztalások, ami közösek a partnerrel, amelyek lealapozhatnak egy hosszú távú kapcsolatot. Amikor az emberek kezdnek tudatossá válni a karmikus okokról és következményekről, emelkedik a rezgésük, tisztul a szexuális karmájuk, a szex a tudatos kommunikáció egyik formájává válik. Itt a szex célja a testi és lelki kielégülés és az egészséges utódnemzés.

Harmadik szinten a szexuális élmény célja és a tapasztalása két lélek kozmikus összeolvadása, ugyanakkor a személytelen isteni teremtés aktusának újraélése.

Szex csakra tisztítás és erősítés

A szeretet szintjei

Tavaszi méregtelenítés

A beleknek szükségük van a táplálék megfelelő feldolgozására és hasznosítására, hogy a szervezetet tisztán és egészségesen tartsák. Ha ez nem sikerül, a felesleges anyagok felgyülemlenek és károsítják a bélflórát, ami megnehezíti a fontos tápanyagok felszívódását.

10 milliószoros napok

A Tízmilliószoros napok a Nagy Buddha napok, minden évben négy ilyen nap van,  ezek a tibeti kultúra legfontosabb napjai, melyek minden évben, a Hold járása alapján különböző napokra esnek. Ezeken a napokon, tetteink és gondolataink is tízmilliószoros erővel hatnak...

A neurotikus pozitivizmus 

Te hallottál már a neurotikus pozitivizmusról? Ezt  a kifejezést a lányom egyik osztálytársának az anyukájától hallottam először és amikor rákerestem a neten nem dobott ki rá semmit. Így közvetlenül a megalkotójától ismerhettem meg. Igazából ő egyszerűen csak nekem...