Áprilisi előrejelzés

Szerző: | 2018.márc.27. | Asztrológia

Védikus asztrológia előrejelzés

ÁPRILIS

 

Sziddha napok: 3 kedd, 5 csütörtök, 6 péntek, 14 szombat. Ezeken a napokon szerencsés belekezdeni új dolgokba, elindítani egy vállalkozást, elkezdeni egy kúrát, első randira kifejezetten alkalmasak, utazásra indulni, olyan dolgokat vásárolni, amiket hosszú távon szeretnénk megtartani.

Mritju napok: 1 vasárnap, 2 hétfő , 18-19 szerda csütörtök. Ezeken a napokon nagyon fontos, hogy ne kezdjünk új dolgokba, mert az bukáshoz vezet, Maradjunk a jól bevált, megszokott rutintevékenységeinknél, abból csak nem lesz baj. Alkalmasak ezek a napok még régi sérelmeink elengedésére, megunt, tönkrement dolgaink kiselejtezésére.

Gyógyító Buddha napok: 8 vasárnap, 23 hétfő. A Holdtölte 8. napjára esnek. Ilyenkor az egészségünkért tehetünk sokat testi-lelki-szellemi szinten egyaránt. Orvosi kezeléseket kezdhetünk el, természetgyógyászati kúrákat, de minden más gyógyító hatású megmozdulásunk is támogatottságot élvez, legyen szó akár egy családállításról, jógaóráról vagy reiki kezelésről.

Síva napok: 13 péntek, 27 péntek. A Síva napok mindig a Holdtölték 13. napjai. Ilyenkor azok a meditációk, imák, mantrák, lelkigyakorlatok, amelyeket naplementekor végzünk, különösen erős hatással bírnak.
Lágy napok: 20 péntek.  Lágy nap előnyös ilyenkor szeretteinkkel, számunkra kedves emberekkel, barátokkal kellemesen eltölteni az időnket.Foglalkozzunk művészeti dolgokkal, mehetünk kiállításra, színházba, elővehetjük a mandala színezőinket, hódolhatunk kedvenc kézműves tevékenységeinknek.  Kényeztessük saját magunkat és kapcsolatainkat is, vegyünk egy masszázst, sétáljunk, meditáljunk, menjünk wellnessbe, röviden:  lazuljunk be, ahogyan mi szeretnénk.
Agresszív napok: 7 szombat, 13 péntek, 14 szombat, 17 kedd, 21 szombat, 24 kedd, 26 csütörtök, 28 szombat. Ezeken a napokon éles, kemény hatásoknak vagyunk kitéve. Ez jó lehet pereskedésre, küzdősportokra, olyan tevékenységekre, amik nem kifejezetten jó érzésből keletkeznek, de túl kell rajta lennünk. Ilyenkor jó, ha előre bekészülünk és elszámolunk tízig mielőtt reagálunk, kialakulhatnak veszekedések, viták, az elfojtott indulatoktól vibráló szituációkban akár verekedésig, szóbeli vagy érzelmi bántalmazásig is fajulhat a dolog.
Szilárd napok: 1. vasárnap, és 29 vasárnap. Szilárd napokon olyan dolgokba kezdjünk, amiket igazán hosszú távúnak szánunk. Házasságkötésre, ingatlanvásárlásra, építezés megkezdésére…. bármire, amit akár életünk végéig szeretnénk ha tartana.
Pörgős napok: 2 hétfő, 12 csütörtök, 16 hétfő, 23 hétfő, 30 hétfő. Ezek a pörgős napok, a gyorsan, nagy lendülettel történő feladatoknak kedveznek. Utazások kezdetére, hirdetési kampányok elindítására és minden más olyan dologba foghatunk, ami hirtelen, nagy energiával kezdődik.
További cikkek a témában:

Tavaszi védikus asztrológia előrejelzés

Bolygók és karmák 

Személyes horoszkópelemzést szeretnék

 

Ájurvédikus cseresznye kúra

A cseresznye  tökéletes választás a Kapha dósa egyensúlyhiány kezelésére szervezetünkben és remek tavaszi tisztítókúrát  végezhetünk általa. 
Sokaknak először a hashajtó hatása jut eszébe, de a cseresznye általi többszöri, lazább székletürítés nem betegség, csupán a ternészetes tisztulás része. 

Tavaszi méregtelenítés

A beleknek szükségük van a táplálék megfelelő feldolgozására és hasznosítására, hogy a szervezetet tisztán és egészségesen tartsák. Ha ez nem sikerül, a felesleges anyagok felgyülemlenek és károsítják a bélflórát, ami megnehezíti a fontos tápanyagok felszívódását.

10 milliószoros napok

A Tízmilliószoros napok a Nagy Buddha napok, minden évben négy ilyen nap van,  ezek a tibeti kultúra legfontosabb napjai, melyek minden évben, a Hold járása alapján különböző napokra esnek. Ezeken a napokon, tetteink és gondolataink is tízmilliószoros erővel hatnak...