Mit árul el rólad az aszcendensed?

Szerző: | 2018.márc.28. | Asztrológia

Mit árul el rólad az aszcendensed?

Amikor a születési képlet ábrájának körét tekintjük, az aszcendensnél található az a pont, amikor a lélek a fizikai világba  lépett.
Az aszcendensen keresztül az ahamkára az ami  kifejeződik, gyakorlatilag az aszcendens az  hamis egónk külvilággal való kapcsolatáról szól. (Fontos tudni, hogy védikus értelmezésben, kizárólag hamis egó létezik, ez egy meghatározó fogalom, amit szükséges megérteni ahhoz, hogy tovább haladjunk. Ez nem rosszat, vagy jót jelent, egyszerűen azt jelenti, hogy az egó illúzió, a Maja világához tartozó, múlandó dolog.)

Aszcendensünkből világossá válhatnak számunkra jelen életbéli körülményeink és szamszáránk (karmikus helyzeteink, körülményeink, kapcsolataink).

Megtudhatjuk általa azt az illúziót aminek hisszük magunkat, pedig nem vagyunk, azaz hamis identitásunkat.Itt vannak személyes (tév)képzeteink, ambícióink, vágyaink amelyekkel erre a világra születtünk.

Lehetővé teszi számunkra azt, ahogyan megnyilvánítjuk magunkat az anyagi teremtésben.

Karmikus kapu, a Maja (külső világ) és az Átman (belső létezés, önvaló) között.

Ha nem létezne aszcendens nem lenne lehetőségünk önkifejeződésre, tudatos egó művelésre, nem lennének céljaink, vágyaink és teljesítményeink. Így férhetünk hozzá az egónk által az anyagi világhoz és gyakorlatilag az általa behatárolt világunk az egyetlen, amit képesek lehetünk tudatosságunk által valamilyen szinten irányítani.

Az aszcendens mutatja meg azt, amivel  a szülöttnek jelenlegi életében szembe kell néznie.Ami az egóban van, a külső, anyagi környezettel való kapcsolódásunkban mutatkozik meg,

Aszcendenseink tudatos kezelésével oldhatjuk múltbéli karmáinkat, és jövőbeli karmáinkra is hatással vagyunk. A megértett, tudatosított aszcendenssel rendelkező emberek képesek arra, hogy a környezetükből annyi információt, tapasztalatot engedjenek magukba, amennyit tudatukkal asszimiláni, integrálni tudnak.

További cikkek a témában:

Ha bika az aszcendensed

Áprilisi előrejelzés

Személyes horoszkópelemzést szeretnék

 

Ájurvédikus cseresznye kúra

A cseresznye  tökéletes választás a Kapha dósa egyensúlyhiány kezelésére szervezetünkben és remek tavaszi tisztítókúrát  végezhetünk általa. 
Sokaknak először a hashajtó hatása jut eszébe, de a cseresznye általi többszöri, lazább székletürítés nem betegség, csupán a ternészetes tisztulás része. 

Tavaszi méregtelenítés

A beleknek szükségük van a táplálék megfelelő feldolgozására és hasznosítására, hogy a szervezetet tisztán és egészségesen tartsák. Ha ez nem sikerül, a felesleges anyagok felgyülemlenek és károsítják a bélflórát, ami megnehezíti a fontos tápanyagok felszívódását.

10 milliószoros napok

A Tízmilliószoros napok a Nagy Buddha napok, minden évben négy ilyen nap van,  ezek a tibeti kultúra legfontosabb napjai, melyek minden évben, a Hold járása alapján különböző napokra esnek. Ezeken a napokon, tetteink és gondolataink is tízmilliószoros erővel hatnak...