Intenzív csakra mentorprogram

Szerző: | 2018.szept.09. | Jógapszichológia

 

INTENZÍV CSAKRA MENTORPROGRAM

 

Minden csakránkhoz tartozik egy rész az életünk különböző területeiből, (pénz,egészség, karrier, párkapcsolat stb) aminek feltárása és tisztítása továbblendít minket a fejlődésünk útján. A csakraszinten megoldott problémák nem térnek vissza.
Minden csakránk különböző életterülethez tartozik, így amennyiben képesek vagyunk problémáinkat, nehézségeinket csakraszinten beazonosítani, lehetőséget kapunk arra, hogy egy magasabb energetikai szinten oldjuk meg őket, így nem térnek vissza.
A rendszeresen végzett csakra munka önmagunkon emeli a tudatosságot és az életünk minőségét minden területen.

Amikor kioldódik az energiatesünkben egy pszichikai blokk, ezt észreveszzük környzetünkben úgy, hogy az adott életterületünk megváltozik.

Gyökércsakra tisztulásnál megszűnnek a félelmeink, meg tudjuk vetni lábunkat stabilan az anyagi világban.Szex csakránk tisztításánál és energetizálásánál meggyógyulnak a szexuális problémáink és kivirágzik a kreativitásunk, megmutatkoznak és teret kapnak művészi hajlamaink →Köldök csakránk harmonizációjával megfelelő önuralomra teszünk szert, nem tudnak már rajtunk uralkodni mások, és mi sem akarunk másokat leuralni. →Szív csakránk tökéletes működésekor megismerjük a valódi együttérzést, nem cselekszünk már sajnálatból, a szeretetteli kapcsolataink kivirágoznak. →Torok csakránk optimalizált működésénél megszűnnek életünkben a hazugságok, beszédünk tiszta lesz, őszintén leszünk képesek kifejezni önmagunkat. →Harmadik szem csakránk egészséges működése által nézőpontjaink ítéletmentessé válnak, képesek vagyunk meglátni életünkben az Univerzum jelet is értelmezni azokat. Láthatjuk az aurát, az energiatesteink színeit, változásait. →Korona csakránk amikor kiegyensúlyozódik, szert teszünk egyfajta felső rögzítettségre, közvetlen kapcsolatba kerülönk az Univerzummal.
Csakrarendszerünk tisztításával, energetizálásával hatást gyakorolunk az adott csakrához tartozó testi részeinkre, pozitívan befolyásolva azok állapotát. Hatást gyakorlunk a csakrákban tárolódó mentális energetikai töltetekre, lelkileg – szellemileg elérhetjük a belső békét. Feloldhatjuk előző életes, és ebben az életben keletkezett karmáinkat.

 

Kinek való?

  • Ha holisztikus szemléletű segítő vagy, ez a módszer sokat segít a munkádban.
  • Ha szeretnéd tudni a fizikai test tulajdonságaiból leolvasni az energetikai állapotokat és ez alapján segíteni a hozzád fordulók problémáinak feltárásában, megoldásában.
  • Ha érdekel a csakrák világa azon túl is, amit az interneten tudsz összeollózni.
  • Ha mélyebb önismeretre és tudatosabb életre vágysz.
  • Ha anyagi, kapcsolati és önértékelési problémáid vannak.

Tematika:

-Elmélet:

  • csakraállapot felmérése a fizikai testről (csakraleolvasás)
  • csakrák tisztítása fizikai síkon
  • az energiaáramlás szabályozása , az energia megkötése
  • prána fajtái és működései
  • pszichikus csomók keletkezése és oldása, blokkoldás testi –lelki- szellemi szinten

-Gyakorlat: A résztvevők közös és páros feladatokat kapnak, az elméleti tudásukat ültethetik gyakorlatba, közösen végeznek testleolvasást egymásról.  Vezetett csakratisztító és energetizáló gyakorlatokat és csoportos meditációt végeznek. A mentorprogramdíja: 89 000 Ft. Fizetés: előre utalással bankszámlára, miután visszaigazolást kaptál  a jelentkezésed elfogadásáról.

Mit tartalmaz a mentorprogramdíja?

-az elméleti és a gyakorlati oktatás teljes költéségét -a résztvevők számára átadott mentorprogram jegyzetet -30 perces online konzultációt minden résztvevő számára, amely a képzés után egy hónapon belül használható fel,  célja az utókövetés, az otthoni gyakorlás során megszerezett tapasztalatok megbeszélése, felmerülő kérdések megválaszolása -oklevelet

A mentorprogram időpontja:

2019. augusztus 24 szombat, Ízisz Bio é Ezotéria Bolt, Heves, Szerelem Alfréd út 6.

A részvétel feltételei:

A mentorprogramon részt venni csak a kapcsolati űrlapon, vagy emailben történő regisztrációval és előre fizetéssel lehet! Információ, jelentkezés itt a kapcsolati űrlapon, vagy Farkas Zsanett Ankánál az Íziszben, vagy a +36 70 341 53 86 telefonszámon.

Kontraindikációk:

-Sajnos nem vehetsz részt ezen a mentorprogramon, ha epilepsziás vagy, vagy egyéb rohamokkal járó betegséged van. További kizáró okok: -Ha tudatmódosító szereket használsz (alkohol, drogok…), vagy tudatmódosító gyógyszereket szedsz, pl, antidepresszáns. -Kezeletlen magas vérnyomásod van. -Három hónapnál korábbi műtéted volt. -Nem vagy még 18 éves. -Ha kisbabát vársz.

Tavaszi méregtelenítés

A beleknek szükségük van a táplálék megfelelő feldolgozására és hasznosítására, hogy a szervezetet tisztán és egészségesen tartsák. Ha ez nem sikerül, a felesleges anyagok felgyülemlenek és károsítják a bélflórát, ami megnehezíti a fontos tápanyagok felszívódását.

10 milliószoros napok

A Tízmilliószoros napok a Nagy Buddha napok, minden évben négy ilyen nap van,  ezek a tibeti kultúra legfontosabb napjai, melyek minden évben, a Hold járása alapján különböző napokra esnek. Ezeken a napokon, tetteink és gondolataink is tízmilliószoros erővel hatnak...

A neurotikus pozitivizmus 

Te hallottál már a neurotikus pozitivizmusról? Ezt  a kifejezést a lányom egyik osztálytársának az anyukájától hallottam először és amikor rákerestem a neten nem dobott ki rá semmit. Így közvetlenül a megalkotójától ismerhettem meg. Igazából ő egyszerűen csak nekem...