Őszi védikus asztrológia előrejelzés

Szerző: | 2018.szept.05. | Asztrológia

 

Őszi védikus asztrológia előrejelezés

A Nap  Szűzbe lépésével, az egoista megnyilvánulásaink lecsendesednek. Ez az időszak szeptember 17-től november 17-ig tart. Megjelenik bennünk a vágy, ami hozza a lehetőségeket is magával, hogy segítsünk másokon. Könnyedén felvehetjük a szolgálat minőségét, keressük, ragadjuk meg a lehetőségeket arra, hogy jót tegyünk, adakozzunk, vegyük észre kinek, mikor, miben van ránk szüksége.

Pár- és egyéb partnerkapcsolataink, legyenek azok akár kollegális, baráti és egyéb, akár ideiglenes emberi kapcsolódás, minőségi ugrást mutat, mert képessé válunk arra, hogy magasabb nézőpontokból láthassunk magunkra és a többiekre, így sérelmeinken, megbántottságunkon fel tudunk emelkedni. Ezt elsősorban a Mérlegben megjelenő Jupiter-Vénusz együttállásnak tudhatjuk be. Segíti ez azt is, hogy fókuszunkat azokra helyezzük akiket szeretünk. Kiváló alkalom ez az időszak arra, hogy harmonizáljuk családi kapcsolatainkat . Törekedjünk rá, hogy megfelelő mennyiségű minőségű időt töltsünk együtt azokkal az emberekkel, akik életében meghatározó szerepet töltsünk be, akik fontosak nekünk.

 

Személyes védikus horoszkóp elemzést szeretnél?  Kattints IDE a részletekért!

 

A  Merkúr szeptember 18-tól csatlakozik a Naphoz, ami erősít minket, elsősorban azokon a területeken, amik a kommunikációinkkal kapcsolatosak. Könnyebben találjuk meg a megfelelő hangnemet mind szóban, mind írásban, nem esik nehezünkre sem őszintének, sem kedvesnek lennünk.
A Mérlegbe október 6-án lép  a Vénusz és a Jupiter mellé, innentől érdemes viszont arra figyelni, hogy ne essünk át a ló másik oldalára. Hajlamossá válunk egészségtelen módon alárendelődni, fejet hajtani a másik olyan akarati megmozdulásainak, ami ártalmára válhat az önbecsülésünknek és a kapcsolatunknak egyaránt.A férfiak különösen adjanak hangsúlyt mentális stabilitásuknak, ne engedjék át azokban a döntésekben a hölgyek számára az elsőbbséget, amelyekért eddig kizárólag ők voltak a felelősek. Amennyiben ezt mégis megteszik, az hosszabb távon is megrengetheti az adott párkapcsolatot.

 

Október 11 -én a Jupiter egy esztendő után újra jegyet vált, a Mérlegből átlép a Skorpió jegyébe.Általa egyénileg és közösségileg is mélyebben, vagy éppen magasabban érzékelni a világot és önmagunkat, spirituális értelemben ebben az időszakban gyorsabban, erősebben fejlődhetünk.Ha teszünk érte, komoly szellemi-lelki változásokat érhetünk el önmunkával, érdemes azért odafigyelni, hogy ne szálljunk el magunktól. Ebben az időszakban érdemes figyelni az ezoterikus, spirituális elődadásokat, tanfolyamokat, mert amit kiválasztunk és beletesszük magunkat, a továbbiakban meghatározó lesz a jövőnkre nézve. Ugyanez igaz arra is, ha ebben az időszakban ártunk másoknak vagy magunknak, hülyeségeket csinálunk, veszélyes irányzatokkal kísérletezgetünk, ezek hatása is erősebb és hosszabb távú lesz ránk nézve mint általában, csak pont a negatív, sötétebb irányban.
Október 17-én a Nap a Szűzből átlép a Mérlegbe, ott tartózkodik egészen november 17-ig.
November 7. az év lesz az legsötétebb Újholdja. Ez az indiai kultúrában  a Fény ünnepe a Divali, ilyenkor sok-sok fényt gyújtanak. Gyújthatunk mécseseket, gyertyákat, tehetünk az ablakba fénylő díszeket, végezzük az újholdi teremtő meditációinkat, szertartásainkat ebben a fényes környezetben.
Ismét előkerülnek a pár és a partnerkapcsolataink a Mérlegben átvándorló Vénusz és a Merkúr hatására, ezek azt hozzák magukkal, hogy kapcsolataink minden oldalára ráláthassunk, feloldhassuk a feszültségeinket egymás között, rendbe hozzuk és hatékonyabbá tegyük együttműködéseinket. Október 26-ig lesz nagyszerű égi segítségégünk van arra is, hogy mindenki számára megfelelő kompromisszumokat kössünk, a magán- és az üzleti szféránkban egyaránt, pereskedéseink is zárulhatnak minimális veszteséggel, konfliktusainkból nyertes-nyertes pozíciót is csinálhatunk. 26-a után újra egósodunk, amit eddig nem oldottunk meg a fenti leírt időszakban, az most erősebben visszaköszönhet.

A Mars a Vízöntőbe lép november 6-án. Ebben az időszakban szerencsés, ha megengedünk magunknak egy hosszú hétvégét, vagy legalább egy napot, amit minőségi időt töltünk a hétköznapi feladataink kikapcsolásával.

Csináljunk én-időt, amikor kizárólag olyan dolgokkal foglalkozunk amit élvezünk, szeretünk, ami nem kötelesség. Ha tehetjük utazzunk el családunkkal, őszi szünetezzünk, menjünk el egy laza kirándulásra, szippantsunk be természetes illatokat, töltekezzünk fel az év végére.

 

10 milliószoros napok

A Tízmilliószoros napok a Nagy Buddha napok, minden évben négy ilyen nap van,  ezek a tibeti kultúra legfontosabb napjai, melyek minden évben, a Hold járása alapján különböző napokra esnek. Ezeken a napokon, tetteink és gondolataink is tízmilliószoros erővel hatnak...

A neurotikus pozitivizmus 

Te hallottál már a neurotikus pozitivizmusról? Ezt  a kifejezést a lányom egyik osztálytársának az anyukájától hallottam először és amikor rákerestem a neten nem dobott ki rá semmit. Így közvetlenül a megalkotójától ismerhettem meg. Igazából ő egyszerűen csak nekem...

Elfogadás és önismeret

A tapasztalás útja Ezoterikus körökben gyakran hallhatjuk: fogadd el! Fogadd el amiben vagy és könnyebb lesz...megoldódik. Valóban így van ez? Mit jelent valójában az elfogadás? Vannak olyan történések, amelyeket fájdalmasnak, igazságtalannak élünk meg. Noha ismerjük...