Te tudod ki voltál előző életedben?

Szerző: | 2018.jan.10. | Asztrológia

 

Te tudod ki voltál előző életedben?

Nagyon népszerű kérdés ez manapság, ezért is gondoltam úgy, érdemes kicsit körüljárni.

Noha úgy tűnhet, asztrológusként magam ellen beszélek, mégis fontosnak tartom ezt a témát. Ha valóban érdekel, mielőtt belevetnéd magad akár egy elemzés keretein belül vagy egyéb eszközökkel a kutatásába ennek a kérdésnek, itt van néhány támpont, amit őszintén térképezz fel magadban.

Mi az oka annak, hogy tudni akarod? 

Amennyiben ez a puszta szórakozás, akkor nem igazán érdemes önmagában ezért elemzést készíttetned,  mert nem sok esély van arra, hogy a javadra válik az információ.
Ha megmagyarázni kívánsz valamit általa, akkor sem igazán érdemes kutatni utána, mert a magyarázatot nem követi szükségszerűen a megértés.

El tudod-e fogadni a lehetséges válaszokat?

reinkarnáció

kép innen: pexels-mikhail-nilov-6931924

Gondolj csak bele, biztos, hogy nem egyetlen előző életed volt. Valószínű, hogy nem fog mind maradéktalanul megmutatkozni egy képletben, ám arról részletes, pontos adatokat kaphatsz, hogy mi az, amit ezekből az életekből magaddal hoztál erre az életedre.
Az a tapasztalat ezzel a  „mi voltam előző életemben” dologgal, hogy elég általános  elvárások vannak az emberekben. Az igazság pedig az, hogy  nem volt mindenki Kleopátra vagy nagy hadvezér… Noha a remény hal meg utoljára, felesleges pénzkidobás és időrablás , hogy aztán csalódva távozz, mert előjön, hogy lehettél paraszt és kézműves, vagy akár bűnöző is.
Amikor ezeken a kérdéseken túl vagy magadban és még mindig akarod, akkor vizsgáld meg a vonzalmaidat, a vágyaidat, a tehetségeidet. Ezek után vizsgáld meg, mik azok a dolgok az életedben, -akár jónak, akár problémának ítéled meg őket-, amik visszatérően vannak jelen. Innen már kapsz egy átfogó képet arról, hogy miket hozhattál magaddal előző életeidből.

Ha még ezek után is úgy gondolod, hogy fontos számodra, várlak szeretettel.

 

Ájurvédikus cseresznye kúra

A cseresznye  tökéletes választás a Kapha dósa egyensúlyhiány kezelésére szervezetünkben és remek tavaszi tisztítókúrát  végezhetünk általa. 
Sokaknak először a hashajtó hatása jut eszébe, de a cseresznye általi többszöri, lazább székletürítés nem betegség, csupán a ternészetes tisztulás része. 

Tavaszi méregtelenítés

A beleknek szükségük van a táplálék megfelelő feldolgozására és hasznosítására, hogy a szervezetet tisztán és egészségesen tartsák. Ha ez nem sikerül, a felesleges anyagok felgyülemlenek és károsítják a bélflórát, ami megnehezíti a fontos tápanyagok felszívódását.

10 milliószoros napok

A Tízmilliószoros napok a Nagy Buddha napok, minden évben négy ilyen nap van,  ezek a tibeti kultúra legfontosabb napjai, melyek minden évben, a Hold járása alapján különböző napokra esnek. Ezeken a napokon, tetteink és gondolataink is tízmilliószoros erővel hatnak...