Te tudod ki voltál előző életedben?

Nagyon népszerű kérdés ez manapság, ezért is gondoltam úgy, érdemes kicsit körüljárni.

Noha úgy tűnhet, asztrológusként magam ellen beszélek, mégis fontosnak tartom ezt a témát. Ha valóban érdekel, mielőtt belevetnéd magad akár egy elemzés keretein belül vagy egyéb eszközökkel a kutatásába ennek a kérdésnek, itt van néhány támpont, amit őszintén térképezz fel magadban.

Mi az oka annak, hogy tudni akarod? 

Amennyiben ez a puszta szórakozás, akkor nem igazán érdemes önmagában ezért elemzést készíttetned,  mert nem sok esély van arra, hogy a javadra válik az információ.
Ha megmagyarázni kívánsz valamit általa, akkor sem igazán érdemes kutatni utána, mert a magyarázatot nem követi szükségszerűen a megértés.

El tudod-e fogadni a lehetséges válaszokat?

Gondolj csak bele, biztos, hogy nem egyetlen előző életed volt. Valószínű, hogy nem fog mind maradéktalanul megmutatkozni egy képletben, ám arról részletes, pontos adatokat kaphatsz, hogy mi az, amit ezekből az életekből magaddal hoztál erre az életedre.
Az a tapasztalat ezzel a  “mi voltam előző életemben” dologgal, hogy elég általános  elvárások vannak az emberekben. Az igazság pedig az, hogy  nem volt mindenki Kleopátra vagy nagy hadvezér… Noha a remény hal meg utoljára, felesleges pénzkidobás és időrablás , hogy aztán csalódva távozz, mert előjön, hogy lehettél paraszt és kézműves, vagy akár bűnöző is.
Amikor ezeken a kérdéseken túl vagy magadban és még mindig akarod, akkor vizsgáld meg a vonzalmaidat, a vágyaidat, a tehetségeidet. Ezek után vizsgáld meg, mik azok a dolgok az életedben, -akár jónak, akár problémának ítéled meg őket-, amik visszatérően vannak jelen. Innen már kapsz egy átfogó képet arról, hogy miket hozhattál magaddal előző életeidből.

Ha még ezek után is úgy gondolod, hogy fontos számodra, várlak szeretettel.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük