7 vasztu tipp a pozitív változáshoz

Szerző: | 2021.jún.24. | Életmód, vasztu

A teljesség igénye nélkül álljon itt 7 tanítás, amit ha nem csak elolvasol, de gyakorlatba ültetsz, máris elkezdted a hatékony energetikai korrekciót a lakásodban, házadban azért, hogy megvalósuljon egy olyan minőségi élet, amilyenre mindig is vágytál.

 

Ha ezt 7 kis költségvetésű tanítást megvalósítod, elkezdenek mozgolódni a pozitív energiák körülötted, amik sok jót hoznak hosszú távon az életedben.

 

  1. Tegyük széppé, tisztává, igényessé a bejáratunkat, a kapunkat, ajtónkat, amin keresztül az otthonunkba  lépünk.
    Ne hagyjuk, hogy lekopott festés maradjon rajta, ha kell évente javítsuk, fessük újra, ne legyenek rajta és a környékén repedések, piszkos talaj, pókhálók. Minél vonzóbb a bejáratod, annál jobban vonza a pozitív energiát befelé.
  2. Házunkon, ajtónkon legyen szép, igényes utcanév és házszámtábla, ami egyértelmű, jól látható és olvasható az arra járók számára.Ezt is tartsuk mindig újszerű, tiszta  állapotban.
  3. Most kerüljünk beljebb. Szinte mindenhol van otthon óra, falióra vagy akár ingaóra. Manapság sokan a telefonukon nézik az időt, így ha esetleg nálad nincsen, akkor a leírtak alapján mindenképpen szerezz be legalább kettőt és tedd fel a falra a következőképpen:

-hálószobában az északi oldalra tedd, szemben az ágyaddal, de úgy, hogy ne tükröződjön vissza a fekhelyed az óra üvegében, viszont ha felébredsz, fontos, hogy azonnal ráláss. Alvás közben a fejed déli irányban legyen, ez az órától függetlenül is fontos tényező!

-több helyre is tehetsz órát, de mindig az északi vagy a keleti falon helyezd el őket.

-az órák mindig legyenek teljesen  tiszták és tűpontosak!  A késő, álló vagy siető óra diszharmonikus energiát hoz az életünkbe. Sajnos a poénos visszafelé járó órák is kifejezetten károsak az energetikai rendszerünkre nézve, így ha van ilyen érdemes gyorsan megszabadulnunk tőle, de semmiképpen sem úgy,hogy elajándékozzuk másnak.

4.Mindig szabályos négyzet vagy téglalap alakú tükröket alkalmazz!

ha hálószobában van tükör, az mindig ágy mellé kerüljön, soha nem szabad úgy, hogy az ágyon elhelyezkedve látszódj benne, vagy akár csak egyetlen tetrészed is. A tévéképernyő is tükörként funkcionál, így azt a szoba délkeleti részén tartsd és amikor nem használod mindig legyen letakarva.

Ha a tükröt negatív dolgok elé teszed, elszívja az energiát. Ha pozitív dolgok elé, akkor pedig felerősíti  azt.

5.Az északkeleti részét a házadnak, szobádnak mindig tartsd precízen rendben. Ha nem kerül be elég fény, vásárolj vagy nyomtass egy Buddha yantrát, vagy tegyél be egy kis szobaszökőkutat amiben mindig tiszta a víz és mozgásban van. Akvárium is lehet, nem csak szökőkút.Ne tarts itt nagy nehéz bútorokat, sötét színű képeket, és ne legyen lekeríkített vagy ívelt a fal, a sarok legyen szabályos derékszögű.

6.Legyél madárbarát! Ha csak egy kis erkélyed van meg tudod találni a módját annak, hogyan etesd és itasd a madarakat. Igen a madarak kakilnak, és majd feltakarítod, hidd el megéri, a madarak vonzzák  a gazdagságot és a jólétet. Fontos, hogy ez a szabadon élő madarak megjelenésére vonatkozik, semmiképpen sem a kalitkába zártakra, sajnos ők pont nem ezt vonzzák.

7.Vegyél lila színű, élő, cserepes növényt a lakásodba. Ha ez nem jön össze, akkor lila cserépben tarts pénznövényt, aminek kis, kerek, apró levelei vannak. A vágott és a száraz virág nem alkalmas a pozitív energiák megtartására, hiszen bennük már egyáltalán nincsen élet vagy éppen távozóban van.

 

Tavaszi méregtelenítés

A beleknek szükségük van a táplálék megfelelő feldolgozására és hasznosítására, hogy a szervezetet tisztán és egészségesen tartsák. Ha ez nem sikerül, a felesleges anyagok felgyülemlenek és károsítják a bélflórát, ami megnehezíti a fontos tápanyagok felszívódását.

10 milliószoros napok

A Tízmilliószoros napok a Nagy Buddha napok, minden évben négy ilyen nap van,  ezek a tibeti kultúra legfontosabb napjai, melyek minden évben, a Hold járása alapján különböző napokra esnek. Ezeken a napokon, tetteink és gondolataink is tízmilliószoros erővel hatnak...

A neurotikus pozitivizmus 

Te hallottál már a neurotikus pozitivizmusról? Ezt  a kifejezést a lányom egyik osztálytársának az anyukájától hallottam először és amikor rákerestem a neten nem dobott ki rá semmit. Így közvetlenül a megalkotójától ismerhettem meg. Igazából ő egyszerűen csak nekem...