A kettes, azaz szakrális vagy szex csakránkhoz nem csupán a szexuális életünk köthető. Ide tartoznak az emberi kapcsolataink, az élvezetekre való képességünk, a kreativitásunk.

Ha gondjaink vannak a párkapcsolattal, a szexualitással, ha úgy érezzük nem tudjuk kibontakoztatni munkánkban vagy kedvteléseinkben a kreativitásunkat, ha akadályoztatva vagyunk embertársainkkal való kapcsolatteremtésben, ha fizikai problémánk vagy valamilyen betegségünk van a hasi, illetve a szaporítószerveink területén, ha nehéz, hosszan tartó görcsös menstruációnk van, vagy orgazmus zavaraink, akkor szükséges számunkra, hogy elkezdjünk hozzáértő módon dolgozni a kettes csakránkon. Ha feloldjuk az itt rejlő pszichikus csomókat, és energetizáljuk a csakrát, az ehhez tartozó életterületeinken is hamarosan pozitív irányban áll be változás.

A csakra energetikai tartományában tantrikus vonatkozásban megnyilvánuló három minőségi szint a szexualitás, a szerelem és a spirituális katarzisélmény. A szeméremcsontunk fölött saját kezünk három ujjnyi magasságában található az a fizikai pont, aminek nyomásával a legközvetlenebb fizikai hatást tudjuk kifejteni az ehhez a csakránkhoz tartozó területre.

Amikor ezen a csakrán dolgozunk, az itt található pszichikus csomók oldódásakor érezhetünk a has alsó részének területén, feszülést, dagadást, fájdalmat, érzelmi területen előkerülhetnek párkapcsolati harcaink, szexuális étvágyunk átmenetileg túlzott vagy éppen jelentősen csökkenő intenzitást mutathat, megszűnhet vagy felfokozódhat kreativitásunk. A blokkot okozó energetikai töltetek felszabadulása járhat sírással, érzelmi kirohanásokkal, szomorúság érzésekkel. A haragot is e csakra működése szabályozza,a nemi azonosságunkat és életerőnk meghatározó energiáit, kreativitásunk, művészi hajlamaink is ide tartoznak.

Szex csakra tisztítás és erősítés.

-Ha szeretnéd  megismerni a csakráid jelenlegi állapotát, életed minőségét a velük való munkával javítani

-Ha szeretnéd megtanulni, hogyan tudod valakinek a testéről megállapítani, hogy milyen blokkjai vannak és segíteni neki 

-Ha  emelni akarod a tudatosságodat

-Ha valóban változtatni akarsz az életeden és képes vagy ennek felelősségét felvállalni 

JELENTKEZZ MÉG MA!: INTENZÍV CSAKRA TANFOLYAM

Facebook oldalunkat itt tudod követni: Védikus pszichológia

Jelentkezek most: