Hogyan alkalmazd a Srí Yantrát?

A Srí Yantra használatával beköszönt otthonodba az áldás és a jó szerencse.

Az alábbi videóból megtudhatod, hogy tudsz magadnak vizet energetizálni, “csakravizet” csinálni.


Mit kell tudni a Srí Yantráról?

Dr Patrik Flanagan, a szakrális geometria szakértője, több mint 25 évet töltött el a Srí Yantra tanulmányozásával. Több száz  óra meditáció után amikor megfejtette, Isten kegyelmének tulajdonította ezt a történést.

A Srí Yantra az érzelmi és szellemi folyamatainkat is támogatja, több ezer éve a jólét, a szerencse, a gazdagság és az egészség elérése érdekében hívják segítségül. Az “erődiagramok királyaként” is említik, használata pedig egyszerű. 

A legalább 12 000 éves szimbólum által megérthetjük az egész univerzumot, ha rendszeresen meditálunk a középpontján.

A Srí Yantra tradicionálisan Laksmi Dévit, a szerencse istennőjét szimbolizálja. Különlegesen erős hatékonyságát precíz mértani pontosságának köszönheti, megfelel az aranymetszés szabályának. A 9 darab egymásba forduló háromszögből álló központi részére meditálva tudatállapotunk emelkedését érhetjük el vele. Az 5 lelfelé mutató háromszögek  Shaktit, a 4 felfelé mutató pedig Sívát jelképezik. Közös pontokkal kapcsolódnak a háromszögek egymáshoz.

Indiában szinte minden magánházban és üzlethelységben megtalálhatók, a bejárati ajtók fölé és az északi falra helyezik ki.

Ha szeretnéd mindig magadnál tartani medálként is hordhatod.

A videóból pedig megtudhatod, hogyan tudod vized, ételeid energetizálására használni.

Amikor elhelyezed a Srí Yantrádat, add meg a módját, gyújts meg egy füstölőt,  mond el, vagy hallgasd meg közben a mantráját.

“srim klim laksmi narayanabhyam namah”

Srí Yantrát ajndékba adni a tisztelet és a nagyrabecsülés jele.

Itt rendelhetsz ha szeretnél venni: https://www.asvanybirodalom.hu/sri-yantra-hutomagnes-1015