Hogyan alkalmazd a Srí Yantrát?

Szerző: | 2018.jún.13. | Életmód

Hogyan alkalmazd a Srí Yantrát?

A Srí Yantra használatával beköszönt otthonodba az áldás és a jó szerencse.

Mit kell tudni a Srí Yantráról?

Dr Patrik Flanagan, a szakrális geometria szakértője, több mint 25 évet töltött el a Srí Yantra tanulmányozásával. Több száz  óra meditáció után amikor megfejtette, Isten kegyelmének tulajdonította ezt a történést.

A Srí Yantra az érzelmi és szellemi folyamatainkat is támogatja, több ezer éve a jólét, a szerencse, a gazdagság és az egészség elérése érdekében hívják segítségül. Az „erődiagramok királyaként” is említik, használata pedig egyszerű. 

A legalább 12 000 éves szimbólum által megérthetjük az egész univerzumot, ha rendszeresen meditálunk a középpontján.

A Srí Yantra tradicionálisan Laksmi Dévit, a szerencse istennőjét szimbolizálja. Különlegesen erős hatékonyságát precíz mértani pontosságának köszönheti, megfelel az aranymetszés szabályának. A 9 darab egymásba forduló háromszögből álló központi részére meditálva tudatállapotunk emelkedését érhetjük el vele. Az 5 lelfelé mutató háromszögek  Shaktit, a 4 felfelé mutató pedig Sívát jelképezik. Közös pontokkal kapcsolódnak a háromszögek egymáshoz.

Indiában szinte minden magánházban és üzlethelységben megtalálhatók, a bejárati ajtók fölé és az északi falra helyezik ki.

Ha szeretnéd mindig magadnál tartani medálként is hordhatod.

A videóból pedig megtudhatod, hogyan tudod vized, ételeid energetizálására használni.

Amikor elhelyezed a Srí Yantrádat, add meg a módját, gyújts meg egy füstölőt,  mond el, vagy hallgasd meg közben a mantráját.

„srim klim laksmi narayanabhyam namah”

Srí Yantrát ajndékba adni a tisztelet és a nagyrabecsülés jele.

Itt rendelhetsz ha szeretnél venni: https://www.asvanybirodalom.hu/termek/sri-yantra-hutomagnes/

Személyre szabott spirituális gyakorlatok

Következő tanfolyam

Facebook csoportunkhoz ITT tudsz csatlakozni

10 milliószoros napok

A Tízmilliószoros napok a Nagy Buddha napok, minden évben négy ilyen nap van,  ezek a tibeti kultúra legfontosabb napjai, melyek minden évben, a Hold járása alapján különböző napokra esnek. Ezeken a napokon, tetteink és gondolataink is tízmilliószoros erővel hatnak...

A neurotikus pozitivizmus 

Te hallottál már a neurotikus pozitivizmusról? Ezt  a kifejezést a lányom egyik osztálytársának az anyukájától hallottam először és amikor rákerestem a neten nem dobott ki rá semmit. Így közvetlenül a megalkotójától ismerhettem meg. Igazából ő egyszerűen csak nekem...

Elfogadás és önismeret

A tapasztalás útja Ezoterikus körökben gyakran hallhatjuk: fogadd el! Fogadd el amiben vagy és könnyebb lesz...megoldódik. Valóban így van ez? Mit jelent valójában az elfogadás? Vannak olyan történések, amelyeket fájdalmasnak, igazságtalannak élünk meg. Noha ismerjük...