Síva napok, amikor nagyon mélyen gyógyul a lelked

A Síva napok minden alkalommal a holdtölték 13. napjaira esnek,az ezen a napon végzett spirituális gyakorlataink nagyon erős hatékonysággal bírnak.

Mit tehetsz? 

Ilyenkor különösen magas hatásfokkal végezhetsz és vezethetsz meditációkat naplementekor.

Nagyon fontos, hogyan készülsz rájuk, néhány fontos pont, amit ha betartasz, sikeres leszel a gyakorlatodban. 
-Teremts olyan feltételeket, amikben könnyedén tudsz magadra hangolódni. Ha csoportban végzed, valószínűleg adottak a körülmények. Ha egyedül, akkor magadnak szükséges megteremtened. 
-Legyél egyedül, csendes helyen. Ne szóljon televízió, vagy rádió, kapcsold ki a telefonodat.
-Minden meditációra, lelki gyakorlatra érdemes úgy ráhangolódni, hogy felveszed a számodra megfelelő testi pozíciót. Ülhetsz kényelmesen egy széken, akár fotelben, de török-, illetve lótusz ülésben is. Vannak fekve elvégezhető gyakorlatok, ilyenkor savászana pozícióban helyezkedünk el. 
-Csukd be a szemed és hangolódj a légzésedre.Ez azt jelenti, hogy semmi mást nem teszel, csupán a légzésedet figyeled meg. Ez a ráhangolódás elengedhetetlen  ahhoz, hogy valóban mélyen átéld, belemenj a folyamatodba. Ez a légzésfigyelős idő általában 5-15 perc közé esik, egyénenként változó. Sőt különböző alkalmakkor ugyanannál az embernél is változó lehet. 
-Lehetőleg előtte 3-4 órával már ne egyél, vagy ha igen, akkor valami könnyen emészthető ételt fogyassz.
-Fontos, hogy ne legyél dehidratált állapotban. Tiszta vizet igyál, ezt ihatsz közvetlenül a spirituális gyakorlatod előtt is, de arra érdemes odafigyelni, hogy ne hirtelen sokat igyál közvetlenül előtte, mert ha közben ki kell menned pisilni, azzal megszakítod a gyakorlatod folyamatát és kezdheted újból az egészet. 
-Ha használsz tárgyi eszközöket, mindent időben készíts oda előre, hogy ne kelljen felugrálnod. Tedd ki a yantrádat van, gyújtsd meg a füstölőt vagy a mécsest ha használsz. 

2019 Síva napjai :
Január: 3,19,
február 2,17,
március 4.19,
április 2, 17,
május 2,16,
május 1,15,30,
június 15,30
július 14, 30
augusztus 13,28
szeptember 11,25
október 11,26
november 10,24,
december 10,24,

Ha szeretnél egy kizárólag a saját részedre összeállított spirituális gyakorlatot, ami kizárólag a te aktuális élethelyzetedre, problémádra van számodra összeállítva, jelentkezz még ma, és hamarosan el is tudod kezdeni.

Készen állsz?

Itt tudod elolvasni a részvételi feltételeket:

Hogyan lehet személyes spirituális gyakorlatom? 

Itt egy ingyenes meditációt találsz, amit külső segítség nélkül is el tudsz végezni.  Ha az életedben sok  a harag, ha rosszban vagy valakivel, ha akadályoztatásokat élsz meg, szeretnéd valakivel a kapcsolatodat rendbe hozni, érdemes belevágnod: 

A megbocsátás meditációja