Síva napok, amikor nagyon mélyen gyógyul a lelked

Szerző: | 2019.febr.15. | Asztrológia, Életmód

 

Síva napok, amikor nagyon mélyen gyógyul a lelked

A Síva napok minden alkalommal a holdtölték 13. napjaira esnek,az ezen a napon végzett spirituális gyakorlataink nagyon erős hatékonysággal bírnak.

Mit tehetsz?

kép innen: pexels.com

Ilyenkor különösen magas hatásfokkal végezhetsz és vezethetsz meditációkat naplementekor.

Nagyon fontos, hogyan készülsz rájuk, néhány fontos pont, amit ha betartasz, sikeres leszel a gyakorlatodban. 
-Teremts olyan feltételeket, amikben könnyedén tudsz magadra hangolódni. Ha csoportban végzed, valószínűleg adottak a körülmények. Ha egyedül, akkor magadnak szükséges megteremtened. 
-Legyél egyedül, csendes helyen. Ne szóljon televízió, vagy rádió, kapcsold ki a telefonodat.
-Minden meditációra, lelki gyakorlatra érdemes úgy ráhangolódni, hogy felveszed a számodra megfelelő testi pozíciót. Ülhetsz kényelmesen egy széken, akár fotelben, de török-, illetve lótusz ülésben is. Vannak fekve elvégezhető gyakorlatok, ilyenkor savászana pozícióban helyezkedünk el. 
-Csukd be a szemed és hangolódj a légzésedre.Ez azt jelenti, hogy semmi mást nem teszel, csupán a légzésedet figyeled meg. Ez a ráhangolódás elengedhetetlen  ahhoz, hogy valóban mélyen átéld, belemenj a folyamatodba. Ez a légzésfigyelős idő általában 5-15 perc közé esik, egyénenként változó. Sőt különböző alkalmakkor ugyanannál az embernél is változó lehet. 
-Lehetőleg előtte 3-4 órával már ne egyél, vagy ha igen, akkor valami könnyen emészthető ételt fogyassz.
-Fontos, hogy ne legyél dehidratált állapotban. Tiszta vizet igyál, ezt ihatsz közvetlenül a spirituális gyakorlatod előtt is, de arra érdemes odafigyelni, hogy ne hirtelen sokat igyál közvetlenül előtte, mert ha közben ki kell menned pisilni, azzal megszakítod a gyakorlatod folyamatát és kezdheted újból az egészet. 
-Ha használsz tárgyi eszközöket, mindent időben készíts oda előre, hogy ne kelljen felugrálnod. Tedd ki a yantrádat van, gyújtsd meg a füstölőt vagy a mécsest ha használsz. 

2019 Síva napjai :

Január: 3,19,
február 2,17,
március 4.19,
április 2, 17,
május 2,16,
május 1,15,30,
június 15,30
július 14, 30
augusztus 13,28
szeptember 11,25
október 11,26
november 10,24,
december 10,24,

 

Ha szeretnél egy kizárólag a saját részedre összeállított spirituális gyakorlatot, ami kizárólag a te aktuális élethelyzetedre, problémádra van számodra összeállítva, jelentkezz még ma, és hamarosan el is tudod kezdeni.

Készen állsz?

Itt tudod elolvasni a részvételi feltételeket:

Hogyan lehet személyes spirituális gyakorlatom? 

 

Itt egy ingyenes meditációt találsz, amit külső segítség nélkül is el tudsz végezni.  Ha az életedben sok  a harag, ha rosszban vagy valakivel, ha akadályoztatásokat élsz meg, szeretnéd valakivel a kapcsolatodat rendbe hozni, érdemes belevágnod: 

A megbocsátás meditációja

 

A neurotikus pozitivizmus 

Te hallottál már a neurotikus pozitivizmusról? Ezt  a kifejezést a lányom egyik osztálytársának az anyukájától hallottam először és amikor rákerestem a neten nem dobott ki rá semmit. Így közvetlenül a megalkotójától ismerhettem meg. Igazából ő egyszerűen csak nekem...

Elfogadás és önismeret

A tapasztalás útja Ezoterikus körökben gyakran hallhatjuk: fogadd el! Fogadd el amiben vagy és könnyebb lesz...megoldódik. Valóban így van ez? Mit jelent valójában az elfogadás? Vannak olyan történések, amelyeket fájdalmasnak, igazságtalannak élünk meg. Noha ismerjük...

Beavatások

A spirituális fejlődésünk sorspontjai A beavatás azt jelenti, hogy egy transzcendens élmény olyan változást idéz elő az energetikai rendszerünkben, ami által a történést követően tudatállapotunk megváltozik. Beavatódunk, az irányt is megmutatja a szó: befelé,...